Download Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 - Bài soát sổ học tập kì 2 lớp 7


Tất cả các bộ đề thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 được csmaritimo-online.com share sau đây phần đông bgiết hại vào công tác học tập của học viên lớp 7 cùng theo yên cầu của Sở Giáo Dục với Đào chế tác, những em và thầy cô thuộc tìm hiểu thêm.

Bạn đang xem: Đề kiểm tra tiếng anh lớp 7 chương trình mới học kì 2


Tài liệu đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 là tài liệu hết sức có ích giúp các em hoàn toàn có thể rèn luyện, giải đề, củng vậy kỹ năng và kiến thức, bên cạnh đó giúp các thầy cô có kinh nghiệm rộng vào bài toán ra đề thi.

 


Nội dung bài xích viết: 1. Đề thi 1=> Đáp án đề thi 12. Đề thi 2=> Đáp án đề thi 23. Đề thi 3=> Đáp án đề thi 34. Đề thi 4=> Đáp án đề thi 45. Đề thi 5=> Đáp án đề thi 56. Đề thi 6=> Đáp án đề thi 67. Trọn bộ 6 Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7

1. Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 1

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.(0.5m)

1. A. diary B. family C. type D. pretty

2. A. dark B. principal C. father D.star

II/ Choose the best word for the sentence (1.5m)

1. I …………………my homework last night

A. don’t finish B. was finishes C. were finish D. didn’t finish

2. Mary......................a letter khổng lồ her parents yesterday

A. wrote B. write C. writes D. will write

3. Mary ...................... the dishes after dinner last night

A. learned B. walked C. washed D. stayed

4. How..................are you? -I’m 1.50 meters

A. high B. tall C.long D. height

5.What.................last night?

A. vày you eat B. you ate C. did you eat D. are you eating

6.Peter is intelligent, và...................................

A. neither is her sister B.her sister is either

C. her sister are too D. so is her sister

III. Read the text. (2ms)

Last summer, Mary và her parents went khổng lồ Coloravì for their vacation. They visited a national park, where they camped in their tent for a week. They went fishing one morning. Mary’s mother caught a very big fish, but her father didn’t catch anything. They enjoyed cooking và eating the fish for dinner. It was delicious. She likes fresh fish very much.

a/Decide True(T) or False(F) statements (1m)

1. Today, Mary & her parents went lớn Coloravị for their vacation.

2. Mary’s mother caught a very big fish

3. They enjoyed cooking & eating the fish for lunch

4. She likes fresh fish very much

b/Answer the questions.(1m)

1. Where did Mary and her parents go for their vacation?

.......................................................................................................................................

2. Did they go fishing ?

.......................................................................................................................................

IV.Writing (2ms)

a/Do as directed in bracket (1m)

1.My friover is 40 kilos. (Rewrite the sentence, beginning with the word given)

How ……………………?

2. Cam Ly is a good singer.

Cam Ly sings ……………………………(Rewrite the sentence, beginning with the words given)

3.My sister is 1m50. (Rewrite the sentence, beginning with the word given)

 How ……………………?

4. Lien won’t go to the buổi tiệc ngọt, and we won’t…………. ( Complete the sentences, using “too/ so, either/ neither”)

b/ Give sầu the correct khung of word in brackets (1m)

1. Lan (not play) .............…games last night.

 2 .You must (do)………….....homework.

 3. You should (help)…….......... your mom.

 4.Nam và Hoa (eat) ……….......noodles yesterday.

V.Listen (2ms)

a/ Listen and choose the correct answer (1m)

1.Yesterday, Hoa và her aunt went lớn ..................

A. the zoo B. the school C. the supermarket D. the market

2. First, they went to lớn the .......... …… stall.

A. meat B. fruit C. vegetable D. food

3. They bought some ………..

A. bananas B. beef C. durians D. carrots

4. Second, they went to a..................... stall.

A. meat B. fruit C. vegetable D. food

b/ Listen và write True (T) or False (F) (1m)

1. They need some vegetables

2. Hoa likes some peas & some carrots.

3. Her aunt doesn’t hate carrots

4. They didn’t buy spinach và cucumbers.

----- Hết đề thi 1 ----- 

=> Đáp án Đề thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 1

I. (0.5đ) (Mỗi câu đúng 0.25đ)

1.C

2.B

II. (1.5đ) (Mỗi câu đúng 0.25đ)

1.D

2.A

3.C

4.B

5.C

6.D

III.(2đ)

a.(1đ) (Mỗi câu đúng 0.25đ)

1.F

2.T

3.F

4.T

b.(1đ) (Mỗi câu đúng 0.5đ)

1. Mary & her parents went khổng lồ Colorabởi vì for their vacation

2.Yes, they did

IV.Writing (2đ)

a/Do as directed in bracket (1đ) (Mỗi câu đúng 0.25đ)

1. How heavy is your friend ?.

2.well

3.How tall is your sister ?

4.either

b/ Give sầu the correct size of word in brackets (1đ) (Mỗi câu đúng 0.25đ)

1. didn’t play

2. do.

3. help

4. ate

V.Listen (2đ)

a/ Listen & choose the correct answer (1đ) Mỗi câu đúng 0.25đ

1.D

2.A

3.B

4.C

b/ Listen and fill in the gaps with one missing word (1đ) Mỗi câu đúng 0.25đ

1.T

2.T

3.F

4.F

----- Hết câu trả lời đề thi 1 -----

 

2. Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 2

A. PHONETICS.

Circle the word which has underlined part pronounced differently from the others: (1.0 pt)

1. A. cartoon

B. coral

C. importance

D. electricity

2. A. ocean

B. special

C. center

D. sociable

3.A. headache

B. ready

C. pleasure

D. tea

4. A. decide

B. wednesday

C. today

D. diet

5.A. stopped

B.washed

C.visited

D.fixed

B. LEXICO – GRAMMAR

Choose the best answer to complete the sentences.

6. He bought me some flowers____________ week.

A. this B. last C. next D. a

7. It’s important____________tooth decay.

A. avoid B. avoiding C. to lớn avoid D. avoided

8. Max can swyên, but his sister _______________.

A. can

B. can, too

C. can’t

D. can’t either

9. He felt much ____________ today than yesterday.

A. well B. good C. better D. best

10. The little boy shouldn’t ____________ coffee.

A. drank B. drinks C. drinked D. drink

11. He cycled khổng lồ school very____________ .

A. careless B. careful C. care D. carefully

12. We are going lớn see a ____________ movie with our parents.

A. concert B. detective C. trắng D. comfortable

13. Choose the underlined words or phrases (A, B, C or D) that are incorrect in standard English

 Talking khổng lồ friends are very interesting

A B C D

14. My mother made____________ dresses for me when I was a child.

A. much B. a lot C. little D. lots of

15. Mai never eat grapes và ____________ Lan.

A. so does B. neither does C. either does D. too does

C. READING COMPREHENSION

I. Read the following passage & answer the questions.

Today fast food is very popular throughout the world. In the (16) ________ restaurant you can get different kinds of food cheaply (17) ________ quickly. You can even take it home. For example, you (18) ________ get hot dogs or beefburgers in paper bags and boxes. Max Duffs is the name of a (19) ________ fast food restaurant. Do you know that beefburgers in Mac Duffs in London tastes the (20) ________ as ones in Mac Duffs in Tokyo?

16. A. meat B. vegetables C. fruit D. fast food

17. A. or B. & C. but D. so

18. A. are B. were C. is D. can

19. A. famous B. quichồng C. slow D. display

đôi mươi. A. difference B. same C. kind D. type

II. Read the passage carefully và choose the best answer.

My name is Ewa and I come from Warsaw in Poland. I have a lot of hobbies & interests. At school I play tennis and volleyball, & I sometimes go swimming with my friends. I enjoy traveling and meeting people. I want lớn go lớn the United States, especially Hollywood, because I’m very interested in movies, and I enjoy reading about famous movie stars. My favorite hobby is listening to pop music because I lượt thích khiêu vũ. My favorite singer is George Michael. I like hyên ổn because he is really good – looking & he sings well.

21. What sports does Ewa play at school?

A. Tennis B. Volleyball C. swimming D. Tennis & volleyball

22. Does she enjoy traveling và meeting people?

A. Yes, she doesn’t B. No, she does C. Yes, she does D. No, she doesn’t

23. Why does she want lớn go khổng lồ the USA? – Because she ____________.

A. is very interested in movies. B. likes nhảy C. enjoy foreign travels D. comes from Warsaw.

24. What is her favorite hobby?

A. listening to lớn pop music B. going swimming C. watching D. meeting people

25. How does George Michael sing? – He sings ____________.

A. interesting B. good C. well D. famous

D. Writing

Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.

26. We will use less electriđô thị in the future.

Less electricity__________________________________________

27. The distance between Ho Chi Minch City & Vung Tau is about 130 km.

It’s___________________________________________________.

28. Nam will visit his grandparents tonight.

Nam is________________________________________________.

29. Ann likes wearing colorful clothes.

Ann is interested________________________________________.

30. Mr Hai didn’t go to lớn work yesterday because of his sickness.

Because Mr Hai_________________________________________.

E. Listening.

Listen lớn the conversation và fill in the blanks with the words you hear.

Excuse me,Duong. I’m doing a (31)………………..about fovourite actors. Would it be Ok if I asked you a few questions?

Sure .Go ahead, Niông chồng.

Who bởi you think is the best(32)…………………….?

It’s (33)………………………………..

And who bởi you think is the best (34)…………………….

I think(35)…………………….is.

Thank you.

----- Hết đề thi 2 -----

 

=> Đáp án Đề thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 2

A. Phonetics (1đ) (Mỗi câu 0,2 điểm)

1.C 2.C 3.D 4.B 5.C

B. LEXICO AND GRAMMAR (2đ) (Mỗi câu 0,2 điểm)

6.B 7.C 8.C 9.C 10D

11.D 12.B 13.C 14.D 15.B

C. READING(3đ) (Mỗi câu 0,3 điểm)

I. 16. D 17. B 18. D 19. A 20. B

II. 21.D 22. C 23. A 24. B 25. C

D. WRITING (2đ) (Mỗi câu 0,4 điểm)

26.Less electriđô thị will be used in the fiture.

27. It’s about 130 km from Ho Chi Minh City lớn Vung Tau.

28. Nam is going to lớn visit his grandparents tonight.

29. Ann is interested in wearing colorful clothes.

30. Because Mr Hai was sick, he didn’t go to work yesterday.

E. Listening.(2đ) (Mỗi câu 0,4 điểm)

31.survey 32.actor 33.Tom Cruise 34.actress 35.Angelimãng cầu Jolie

----- Hết câu trả lời đề thi 2 -----

 

3. Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 3

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others: (1m)

1. a- baseball b- literature c- education d- favorite

2. a- globe b- copy c- problem d- comic

3. a- meet b- street c- volunteer d- free

4. a- lunch b- couch c- change d- chemistry

II. Read the passage and choose the best answer và choose T(true) or F(false)(2,5 ms):

Yesterday Mai ...(5)... one of her friends. My, to lớn have dinner with her family. Mai also asked My...(6)... before dinner so they ..(7)... watch “The Adventure of the Cricket” together. Mai said that she would come and ...(8)... the film. She didn’t have a TV ...(9)... her place. Her uncle and her aunt usually talked about...(10)... day. They usually read & sometime they played chess. Mai said her family ...(11)... TV every ...(12)... . They clearly like to vì different things in their miễn phí time.

5/- a. invite b. invites c. invited d. inviting

6/- a. come b. lớn come c. coming d. lớn coming

7/- a. can b. could c. will d. had khổng lồ

8/- a. watch b. look c. listen d.hear

9/- a. of b. on c. in d. at

10/- a. their b. her c. his d. our

11/- a. watch b. watches c. watching d. watched

12/- a. days b. today c. night d. nights

True or False :

13/- They clearly lượt thích lớn bởi vì different things in their busy time. (......)

III. Write the correct tense of the verbs : (2 ms )

14/- My ( brush ) .................... her teeth twice a day.

15/- We ( study ) ..................... English now.

16/- Nam ( clean & tidy ) his room yesterday afternoon.

17/- He ( be ) .................... rich once day.

IV. Give the corrcet form of the words in the brackets (1m) :

18/- My father is 72 years old . He walks very ....................... (slow)

19/- Are the toys ............. for children ? (safely)

IV. Make sugguestions with “ Would you like .......... ? “ : ( 0,5 m )

20) Nam / play computer games

....................................................................................................................?

V . Combine two sentences inkhổng lồ one using “ too / so / either / neither “ : ( 2ms )

21) Phu can play volleyball. Tuyen can play volleyball. ( too )

...........................................................................................................................

22) He din’t meet her last night. I didn’t meet her last night. ( neither )

...........................................................................................................................

23) Orange juice is good for your health. Milk is good for your health. ( so )

..........................................................................................................................................

24 My father doesn’t drink beer. My teacher doesn’t drink beer. ( either )

.........................................................................................................................................

VI/- Answer the questions : (1 m) :

25) What vị you usually vì in your free time ?

..........................................................................................................................

26) Do you like khổng lồ watch T.V ?

..........................................................................................................................

----- Hết đề thi 3 -----

 

=> Đáp án Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 3

I. ( từng câu 0,25 điểm )

1 . b 2 . d 3 . c 4 .d

II. ( từng câu trắc nghiệm 0,25 điểm ) ( câu Đúng tốt Sai : 0,5 điểm )

5. c 6. b

7. b 8. a

9. d 10. a

11. d 12. c

13. F ( 0,5đ )

III. ( từng câu 0,5 điểm )

14. brushes 15. are studying

16. cleaned – tidied 17. will be

IV. ( mỗi câu 0,5 điểm )

18. slowly 19. safe

IV. ( từng câu 0,5 điểm )

đôi mươi. Would you lượt thích khổng lồ play computer games ?

V. ( mỗi câu 0,5 điểm )

21) Phu can play volleyball and Tuyen can, too.

22) He din’t meet her last night và neither did I .

23) Orange juice is good for your health và so is milk.

24) My father doesn’t drink beer & my teacher doesn’t either.

Xem thêm: Giải Đáp: Tương Sinh Tương Hợp Là Gì ? Tương Vượng Là Gì? Tương Hợp Là Gì?

VI. ( từng câu 0,5 điểm )

25) I usually ...........................................................................................

26) Yes, I bởi vì . / No, I don’t.

----- Hết lời giải đề thi 3 ----- 

4. Đề thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 4

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. cap B. paddy C. woman D. crab

2. A. famous B. nervous C. loud D. serious

3. A. flu B. drugstore C. runny D. up

4. A. helped B. talked C. rented D. stopped

II. Choose the best answer.

1. Phuong doesn’t lượt thích football and …… Mai .

 A. so is B. so does C. does so D. neither does

2. These papayas aren’t ripe and ….. are the pineapples .

 A. so B. too C. neither D. either

3.The dirt from vegetables can make you …….. .

A. bored B. tired C. sick D. well

4. You must vày your homework more ……. in the future .

A. careful B. care C. careless D. carefully

5. You should ……. early if you want khổng lồ bởi morning exercise.

 A. get up B. getting up C. lớn get up D. to getting up

6. Hoa is a ….. worker.

A. hardly B. hard C. more hard D. most hard

7. Last night we didn’t watch the film on TV because it was ……..

A. bore B. bored C. boring D. boredom

8 . Mai enjoys ….. sea food with her parents .

A. to lớn eat B. eating C. eat D. to eating

III. Read the passage carefully then answer questions.

In 1960s, most people in Vietphái nam did not have sầu a TV set. In the evening, the neighbors gathered around the TV. They watched until the TV programs finished. The children might play with their friends & the older people might talk together. Vietphái mạnh is different now. Many families have sầu a TV set at home page & the neighbors don’t spover much time together.

1. Did most people have sầu a TV set in 1960s?

………………................................…………………………………………………………

2.How long did they watch TV programs?

………………................................…………………………………………………………

3. What might the children do?

………………................................…………………………………………………………

4. What might the older people do?

………………................................…………………………………………………………

----- Hết đề thi 4 -----

 

=> Đáp án Đề thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 4

I. 2,0 điểm (Mỗi câu đúng 0,5 đ)

1. C

2. C

3. A

4. C

II. 2 điểm (Mỗi câu đúng 0,25 đ)

1. D

2. C

3. C

4. D

5. A

6 .B

7. C

8. B

III. 2 điểm (Mỗi câu đúng 0,5 đ).

1. No, they didn’t

2. They watched until the TV programs finished.

3. The children might play with their friends

4. The older people might talk together

IV. 2 điểm (Mỗi câu đúng 0,5 đ).

1. Washes

2. Are going khổng lồ visit

3. Didn’t watch

4. Are…going..?

V. 2 điểm (Mỗi câu 0,5 điểm)

1 . What about going lớn the movies?

2. I prefer watching TV lớn playing đoạn phim games.

3. Mrs Mai teaches English well

4. It takes me two hours lớn bởi vì my washing everyday./

----- Hết giải đáp đề thi 4 -----

5. Đề thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 5

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. A. cheese

B. architect

C. chair

D. child

2. A. academy

B. imperial

C. advance

D. around

3. A. start

B. lake

C. station

D. came

4. A. radio

B. ancient

C. nature

D. village

5. A .security

B. belt

C. let

D. centre

II. Choose the word which has a different bức xúc pattern from the others.

1. A. discuss

B. gather

C. perform

D. attend

2. A. ticket

B. costume

C. event

D. number

3. A. return

B. happen

C. differ

D. visit

III. Choose the best answer A, B, C or D

1. The village always _______ its harvest festival in the spring.

A. Holds

B. Makes

C. Joins

D. Takes

2. During Tet holiday the …….atmosphere is felt around the country.

A. local

B. ethnic

C. thankful

D. festive

3. …………………….bởi vì the buses run? – Every ten minutes.

A. How

B. How many

C. How often

D. What time

4. The new film has good audience figures …………………….poor review in the press.

A. despite

B. in spite

C. although

D. nevertheless

5. In Britain there is an enormous market for …….pizzas.

A. freeze

B. freezing

C. froze

D. Frozen

6. – “…………………….did you first meet Kaye, Khanh?” - “In Da Nang last summer.”

A. Where

B. Why

C. What

D. How

7. All the houses in our village will be …………………….by solar energy.

A. heated

B. heightened

C. frozen

D. widened

8. Nuclear energy is ……………………., but it is dangerous.

A. renewable

B. fossil fuel

C. non-renewable

D. natural resource

9. At this time next week we ……………….to work to lớn tư vấn the air pollution cutting down campaign.

A. will cycle

B. will be cycled

C. are cycling

D. will be cycling

10. This is ………………….… smart vehicle; ………………….…is over there.

A. her – our

B. her – ours

C. hers – ours

D. hers – our

IV. Read the passage, and then answer the questions.

My favourite actors

I like a lot of different actors, but my real favourites are Daniel Craig và Halle Berry.

Daniel Craig is British và he’s a really talented actor. He’s been in a lot of different kinds of films including action adventure, science fiction, & thắm thiết drama, but he always gives an excellent performance. He was brilliant in Tomb Raider as Alex West, but my favourite film is Casino Royale. I think Daniel Craig is a fantastic James Bond.

Halle Berry is American. She was a mã sản phẩm, but then decided to lớn become an actress. I lượt thích her because she’s beautiful. She’s a good actress & I think she has a great sense of humour. I’m not keen on some of her films, such as Catwoman, but her other films are excellent. My favourite is X-Men which is a science fiction film. She plays the main character Storm, who has the ability to change the weather.

Daniel Craig & Halle Berry are both entertaining and talented actors. I love sầu watching their films.

1. What are Nick’s favourite actors?

2. Where does Halle Berry come from?

3. Why does Nick lượt thích Halle Berry?

4. What Halle Berry’s film does Nichồng like best?

5. What is her role in that film?

V. Choose the word or phrase amuốn A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

Two of the most important holidays in the United States are Independence Day and Thanksgiving Day. The fourth of July marks the American declaration of independence from Britain. Most towns, big or small, celebrate the fourth of July with parades và fireworks. Families (1)______with barbecues or picnics. Thanksgiving Day is celebrated in fall, on the fourth Thursday in November. It is a day (2)_____people give sầu thanks to the harvest. Most families (3)_____ a large dinner with roast turkey. (4)______Independence Day & Thanksgiving Day are national (5)_____.

1. A. celebrating

B. celebration

C. celebrate

D. celebrated

2. A. where

B. when

C. which

D. in which

3. A. have

B. buy

C. help

D. take

4. A. Besides

B. Both

C. holidays

D. Nor

5. A. chances

B. months

C. holidays

D. times

VI. Find a mistake in each sentence:

1. My jet (A) paông chồng is on (B) the ground & her (C) is on (D) the table.

2. I think more (A) people will be using (B) skyclycling tubes (C) in the future (D).

3. Because his argument (A) was so confused (B), few (C) people understood (D) it.

VII. Rewrite the following sentences:

1. That is not his invention.

That invention ____________

2. Is your motorxe đạp blachồng, Peter?

Is the ___________________

3. The failure of the team caused us great disappointment

We were ________________

4. The guide speaks too quickly for me lớn understand

The guide doesn’t _________

----- Hết đề thi 5 -----

=> Đáp án Đề thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 5

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. B

2. C

3. A

4. D

5. A

II. Choose the word which has a different căng thẳng pattern from the others.

1. B

2. C

3. A

III. Choose the best answer A, B, C or D

1. A

2. D

3. C

4. A

5. D

6. A

7. A

8. A

9. D

10. B

IV. Read the passage, & then answer the questions.

1. They are Daniel Craig & Halle Berry

2. Halle Berry comes from the USA.

3. He likes her because she’s beautiful, and she has a great sense of humour.

4. It is X-Men which is a science fiction film

5. She plays the main character Storm, who has the ability lớn change the weather

V. Choose the word or phrase aý muốn A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

1. C

2. B

3. A

4. B

5. C

VI. Find a mistake in each sentence:

1. C

2. B

3. B

VII. Rewrite the following sentences:

1. That invention is not his

2. Is the blaông chồng motorbike yours, Peter?

3. We were disappointed at the failure of the team

4. The guide doesn’t speak slowly enough for me to understand.

----- Hết đáp án đề thi 5 -----

 

6. Đề thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 6

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. A. volunteer

B. engineer

C. committee

D. clear

2. A. charity

B. chemistry

C. chemical

D. mechanic

3. A. certain

B. compare

C. encourage

D. community

II. Choose the word which has a different stress pattern from the others.

1. A. appear

B. prepare

C. allow

D. happen

2. A. pavement

B. review

C. concert

D. samba

3. A. famous

B. asleep

C. pretty

D. careful

III. Choose the best answer:

1. Who is going to lớn _______ the Osoto for Best Actor this year?

A. get

B. take

C. win

D. pass

2. They spent a huge amount of money on the film; _______, it was not a big success

A. although

B. however

C. but

D. because

3. Rethành viên to_______ the lights before going to lớn bed.

A. turn

B. turn off

C. turn on

D. stop

4. Wave energy is a source of ______ energy.

A. environment friendly

B. environmentally friendly

C. environmental friendly

D. environmentally friendliness

5. At this time next week, we _______ a wind turbine in our garden.

A. install

B. installed

C. will installed

D. will be installing

6. The wind, the sun, & the wave are some types of ______ sources of energy.

A. changeable

B. alternative

C. cheap

D. costly

7. We believe sầu that urban transport pods can travel _____ around 30kph.

A. with

B. at

C. in

D. on

8. Every day over 1,000 new cars add khổng lồ the city & the city of over trăng tròn million people is getting more & more _______.

A. expensive

B. famous

C. difficult

D. gridlocked

9. This is Linda’s hat, và those shoes are ______.

A. her

B. hers

C. our

D. their

10. It will be _______ to ride a jet paông chồng in bad weather because it doesn’t have a roof.

A. enjoyable

B. pleasant

C. unpleasant

D. comfortable

IV. Give sầu the correct size of the words given khổng lồ complete the sentences:

1. She gave sầu a wonderful ______as the Iron Lady – the former British Prime Minister Margaret Thatcher. (PERFORM)

2. This notebook is_________. (YOU)

3. We are talking about the real ________of flying cars. (EXIST)

V. Read the text and answer the questions below.

One major issue with a growing population: shortages of both food & water. Crowded cities make wastewater management more difficult. Waste pollutes clean water, making it undrinkable. Even today in some African cities, there are inadequate water supplies because most of the water is lost in pipe leakages.

Today, outdoor air pollution contributes khổng lồ about two million deaths a year. Indoor air pollution, primarily from cook stoves in developing nations, skills another four million people every year, according khổng lồ the World Health Organization. As cities continue lớn crowd, this issue will only grow, according lớn UN data.

It’s also likely that crime và violence will increase along with urban mật độ trùng lặp từ khóa, the UN reports. Independent studies have found that the warming planet is likely lớn increase violence worldwide because of the economic pressure caused by heat và drought.

The best solution is to lớn manage growth và khổng lồ prepare for the cities of the future.

1. Where is the major issue with a growing population?

2. What does waste pollute?

3. What is the effect of outdoor air pollution?

4. What will increase along with urban density?

5. Why is our planet likely to increase violence worldwide?

----- Hết đề thi 6 -----

 

=> Đáp án Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 6

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. C

2. A

3. A

II. Choose the word which has a different bít tất tay pattern from the others.

1. D

2. B

3. B

III. Choose the best answer:

1. C

2. B

3. B

4. B

5. D

6. B

7. B

8. D

9. B

10. C

IV. Give sầu the correct form of the words given to complete the sentences:

1. Performance

2. Yours

3. Existence

V. Read the text và answer the questions below.

1. The major issue with a growing population is shortages of both food and water.

2. Waste pollutes clean water.

3. It contributes lớn about two million deaths a year.

4. Crime và violence will increase along with urban density.

5. Our planet likely to lớn increase violence worldwide because of the economic pressure caused by heat & drought.

VI. Choose the word or phrase aước ao A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

1. B

2. A

3. D

4. C

5. B

VII. Rewrite the following the sentences:

1. Is the blachồng motorbike yours, Peter?

2. The power station will be rebuilt at the beginning of next year.

3. We will be taking a test on sources of energy at 10 o’cloông xã on Tuesday.

4. Many countries are already using solar energy.

5. Solar panels are placed on the roof of a house & the sun’s energy is used to lớn heat water.

6. The energy can be stored for a number of days.

----- Hết lời giải đề thi 6 -----

 

Tổng vừa lòng Đề thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 lựa chọn lọc

- Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 Đề tiên phong hàng đầu - Đề thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 Đề số 2 - Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 Đề số 3 - Đề thi học tập kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 Đề số 4

Hy vọng tài liệu đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 bên trên trên đây để giúp các em lạc quan làm cho bài xích thi. Chúc các em tất cả kỳ thi ra mắt giỏi đẹp nhất, đạt kết quả cao.

Hình như, csmaritimo-online.com đề thi thử học kì 2 môn Tân oán lớp 6 giúp những em học lớp 6 đã đạt được bộ đề thi test học tập kì 2 môn Tân oán lớp 6 nhằm luyện tập, từ kia tự tin tmê mệt gia vào kỳ thi.